TRON İş Ayakkabısı İncelemesi

11-08-2020 11:28
TRON İş Ayakkabısı İncelemesi

 İş Ayakkabıları VS. TRON

İş ayakkabıları çalışma sırasında giyilmek üzere özel olarak tasarlanmış ayakkabılardır. Outdoor faaliyetlerde de giyilmesi mümkün olan bu ürünler özel koruma sistemi ile ayak sağlığını muhafaza eder. Sıklıkta korumasını burun koruma ve taban koruma ile ağlayan ürünler farklı kategoriler içinde sınıflandırılır. Bu sınıflandırmada baz alınan kriterler ürün standartları ve ürünün yazlık - kışlık model olmasıdır.

İthal ve yerli ürünleri bir arada bulabileceğiniz e-ticaret sitemizde kompozit ve çelik olmak üzere iki farklı koruma sistemine sahip ürün çeşidi bulunmaktadır. Burun korumasız olan ürünlerin de mevcut olduğu web sitemizde satışını gerçekleştirdiğimiz başlıca markalar Rockwell, TRON, Trumar, Yeşil Kundura, Master, OKS, Gezer, Kobalt şeklinde çeşitlendirilebilir.

İş ayakkabısı üretiminde ismini kanıtlamış Rockwell markası, Trumar markasının bir uzantısıdır. Tasarımları çoğunlukla spor çizgilere sahip olan ürünlerin en popüler modelleri, Argon, Argon TEXi Platin, Platin WP ve Neon modelleridir. Tüm bu modeller kompozit burun korumasına sahiptir. Ayrıca Kevlar ara tabanı ile zeminden gelecek tehlikelere karşı da koruma oluşturur. Rockwell’in tüm modelleri elektrikçi kullanımına uygundur. Ürün içeriğinde metal kullanımı bulunmaması bakımından elektrik akımınının zararlı etkilerini kişiye iletmez. Ürünlerin hepsi SRC belgeli olup kaymaz ve antistatik taban özelliği sergiler.

TRON markası da yine Trumar uzantılı bir markadır. Bu marka Rockwell’den farklı olarak hem elektrikçi giyimine uygun kompozit modellere hem de çelik korumaya sahip genel modellere sahiptir. İş ayakkabı alanında eşsiz modellere imza atan TRON tasarımlarında çoğunlukla klasik çizgilere yer vermiştir. Spor modellerin de söz konusu olduğu TRON imzalı ürünler içinde en popüler olanları; Mira, Kayla, Odin ve Ragnar ‘dır. Deri ve süet tasarımları ile ön plana çıkan tasarımlar S1P, S2, S3, S4 standartlarını karşılayacak biçimde çeşitlendirilmiştir. Her zevk ve ihtiyaca uygun onlarca model tıpkı Rockwell marka ürünler gibi SRC belgelidir. Kaymaz - Kaydırmaz özellik sergiler. Bu anlamda ürünler tam anlamı ile güvenlidir.

TRON İş Ayakkabısı

Tron iş ayakkabısı birinci sınıf emniyet modellerine sahiptir. Tron 1995 yılında kurulan Yeşil İş Güvenliği Ayakkabıları’nın yenilenmiş halidir. Yenilenmeden önce de kalitesiyle adından söz ettiren marka, yirmi yıldan uzun süredir imalat yapmaktadır. Lisans belgeli, burun korumalı ve sektöre göre özelleştirilmiş modeller üretmektedir. Trumar’ın yeni bir markası olan Tron, ismi Türkçe olmasa da yerli malıdır. Avrupa ve Türkiye standartlarına uygunluğu belgelenmiş modellerin her biri Türkiye ekonomisine katkı sağlamaktadır. Modelleri içinde tüm beklentileri karşılayacak, çeşit çeşit papuç bulunmaktadır. Gri, siyah ve beyaz tasarılarında yoğun şekilde kullandığı renklerdir. Modellerinin her biri %100 hakiki deri kullanılarak kaplanır. Gerçek derinin muazzam görüntüsü, tüm Tron iş ayakkabı modellerine yansımıştır. Teknoloji, bilim ve estetik ile harmanlanan emniyet ayakkabıları, her yönü ile dört dörtlüktür. Cırtlı ve bağcıklı varyasyonlar bulunduran engin çeşitliliğe sahiptir. Bu sayede kişi kendine en pratik ve estetik gelen modeli seçebilir. Kimi modeller hem S3 hem de S1 varyasyonları ile oluşturulmuştur. Böylece görünümü hoşunuza giden bir modeli sahip olduğu yeterlilikler yüzünden liste dışı bırakmak zorunda kalmazsınız. Üretimlerinde kullanılan onSteam deri hissi bulundurur. Havadar mikrofiber katmanı bulunduran onSteam mostra ağırlığından tam sekiz kat daha fazla emiş kapasitesine sahiptir. Mükemmel emiş gücüyle kuru kalmanızı sağlayarak rahat çalışmanızı mümkün kılar. Ayrıca ısı dengeleyici etkisiyle tüm mevsimlerde ideal ayak sıcaklığına kavuşmanızı mümkün kılar. Ayaklarınız üretilen emniyet papuçları içinde daima ideal nem dengesinde kalır. Oluşan fazla nemi algılayan Tron iş ayakkabıları nemi dış katmanlara hızlıca iletir. Ürünlerin içeriği de temizdir. Kesinlikle choromium VI içermemesi yönünden habitat dostudur. OEKO-TEX belgeli ürün karbondioksit bulundurmaz. Mikrop üretimine izin vermemesi yönüyle antibakteriyeldir. Mamullerde kullanılan astar teknolojisin de takdire şayandır.

Mikro kapsülleme teknolojisi sayesinde Aloe Vera kokusu enjekte edilen astar sayesinde ayakkabılara kötü koku oluşmasına karşı bir çözüm sağlar. Minik kapsüller halinde aleo vera bulunduran astar giydikçe fresh bir koku salınımı gerçekleştirir. Tene temas halinde hücre yenileme özelliği ile ayak floranızı düzenler. Ayak yorgunluğu ile de savaşır. Protector Z ara taban ile zenginleştirilen P ibareli üretimleriyle yüksek güvenlik sağlar.

Tron Kayla İş Ayakkabısı

Tron Kayla iş ayakkabısı Satra onayından geçmiştir. TS EN ISO 20345:2013 standart uygunluğu bulunur. Direkt enjeksiyon ile gerçekleştirilen alt taban, robotik duyarlılığı ile kusursuz sonuçlar doğurur. Bu şekilde her bir üretilen Kayla, tamamen birinin aynı güvenilirlikte ve kalitede meydana gelir. Alt tabanın dış kalama yüzeyi kullanılan gelişmiş teknoloji ile birbiri ile bütünleşmiştir. Hiçbir şekilde birbirinden ayrılmaması için yapıştırıcı ya da dikiş kullanılmadan direkt enjeksiyon ile birbirine bağlanmıştır. Bu şekilde Kayla istikrarlı bükülmeye maruz kalsa dahi tabandan ayrılma yapmaz. Son teknoloji kullanılarak gerçekleştirilen avantajlarından bir diğeri ise 3D Air Meshtir. Kayla bu teknik sayesinde adeta canlı gibi nefes alışverişi gerçekleştirir. Her adımda konforunu hissedeceğiniz model, ayaklarınızın doğru nem seviyesinde muhafaza edilmesini sağlar.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.